Jíška světlá 250g Labeta bez lepku 539

Neohodnoceno
Značka: Labeta, a.s.
42,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 10ks v kartonu

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ SVĚTLÁ JÍŠKA   Bezlepková světlá zápražka se Vám bude skvěle hodit k vaření na zahušťování polévek, omáček, guláše a dalších nejrůznějších pokrmů. Tato směs je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky.   Kromě této světlé jíšky můžete, pokud se vám to více hodí, vyzkoušet i tmavou jíšku bez lepku od značky Labeta.    Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.     SLOŽENÍ: kukuřičná mouka, rýžová mouka, plně ztužený palmový tuk, vláknina z cukrové řepy, aroma   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY   Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju, vejce a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu.     PŘÍPRAVA: Hotovou omáčku, guláš nebo polévku přestaneme vařit. Za stálého šlehání metličkou přisypáváme po malých dávkách jíšku do požadované hustoty. Povaříme 2–5 minut. Na zahuštění 1 litru polévky nebo omáčky je potřeba 40–70 g (2–3 polévkové lžíce) směsi.   TIP: Ke 30g směsi na jíšku přidejte 1 vejce, smíchejte a použijte do polévky.     Výrobce: Labeta, a.s.  Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezlepkové mouky a směsi
tuky: 8,000000
energeticka_hodnota_kcal: 389,000000
sacharidy: 69,000000
bilkoviny: 6,700000
sul: 0,010000
vlaknina: 6,900000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 6,000000
z_toho_cukry: 1,000000
energeticka_hodnota_kj: 1638,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: