Linecké cukroví směs 255g Labeta bez lepku 2086
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA LINECKÉ CUKROVÍ Tato bezlepková sypká směs na přípravu lineckého cukroví je skvělým pomocníkem, když se blíží Vánoce! Málokterý štědrovečerní stůl se obejde bez cukroví. A kromě vanilkových rohlíčků je nejoblíbenější českou stálicí vánočních svátků právě křehké cukroví z lineckého těsta! Směs na linecké cukroví je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky, a její příprava je jednoduchá - stačí přidat pár ingrediencí, upéct a chutné cukroví je na světě! Pokud si tedy chcete zjednodušit práci a zároveň připravit "zdravější" vezi cukroví, která tolik nezatěžuje naše trávení, pak je bezlepková směs od značky Labeta tou správnou volbou! Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky. Z vánočního cukroví Vám samozřejmě na stole nesmí chybět už výše zmíněné bezlepkové vanilinové rohlíčky ani perníčky. Z dalších sladkých pochutin od Labety si můžete vyzkoušet upéct také bezlepkovou bábovku, klasické i kakaové muffiny, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku nebo pudingy. A pokud zrovna nemáte chuť na sladké, upečte si výtečný domácí chléb. SLOŽENÍ: kukuřičná mouka, rýžová mouka, cukr, stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulóza, zahušťovadlo: guma guar; sušený vaječný bílek BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky. SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu. PŘÍPRAVA: Obsah sáčku vysypeme na vál, přidáme 100 g změklého másla a 1 vejce. Vypracujeme hladké těsto, které necháme 2 hodiny odpočinout v lednici. Pak těsto rozválíme na 0,5 cm silný plát a vykrajujeme různé tvary, které klademe na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v troubě předehřáté na 160°C do zlatova po dobu cca 8-10 minut. Po vychladnutí slepíme marmeládou nebo krémem a ozdobíme polevou. Výrobce: Labeta, a.s. Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Bezlepkové mouky a směsi |
---|---|
tuky: | 1,100000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 366,000000 |
sacharidy: | 83,000000 |
bilkoviny: | 4,900000 |
sul: | 0,020000 |
vlaknina: | 2,100000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,200000 |
z_toho_cukry: | 20,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1552,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář