Směs na pizza 500g Michalík bez lepku 5751

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA PIZZU Směs kukuřičného škrobu a rýžové mouky vytváří unikátní kombinaci kvality a chuti, která nabízí jedinečnou bezlepkovou směs na pizzu, která se skvěle hodí pro "zdravé" pečení. Právě tato směs vám umožní vznik jemné, nadýchané a křupavé pizzy, na které si pochutná celá rodina. Příprava je velmi jednoduchá. Bezlepková pekárna Michalík se zaměřuje na výrobu čerstvého bezlepkového pečiva, těstovin, zákusků, také nabízí mouky a směsi pro přípravu pečiva. Je zárukou kvality a skvělé chuti za dostupnou cenu. Kromě této speciální směsi na pizzu můžete z pekárny Michalík při pečení vyzkoušet univerzální bezlepkové mouky, dále také směs na bagety, vafle či toustový chléb. Z pečiva pak můžete od této značky ochutnat světlé a tmavé kaiserky, tmavé bagetky, tmavé rohlíky anebo světlý či tmavý chléb, ze sladkého pečiva pak meruňkový, švestkový, makový či tvarohový koláč. SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, rýžová mouka, cukr, emulgátor: guma guar; hydroxypropylmethylcelulóza, xanthan, sůl, konzervant E282 BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY BEZ SÓJI BEZ VEJCE SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu do teploty 25°C. NÁVOD K POUŽITÍ: Do 250g směsi přidejte 16g droždí, 40 ml oleje a 200 ml vody a smíchejte do vláčného těsta, které vytvarujete do potřebného korpusu a necháte cca 30 minut vykynout. Korpus předpečte na 165°C a teprve potom z něj můžete připravovat pizzu. Výrobce: Bezlepková pekárna Ladislav Michalík, Gen. Hrušky 1233, Ostrava, Česká republikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Bezlepkové mouky a směsi |
|---|---|
| EAN: | 8594173792616 |
| tuky: | 1,000000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 363,000000 |
| sacharidy: | 56,000000 |
| bilkoviny: | 1,000000 |
| sul: | 1,500000 |
| vlaknina: | 1,000000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,000000 |
| z_toho_cukry: | 6,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1518,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
