Bagety tmavé 2ks bezl.Michalík 3195
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÉ BAGETKY TMAVÉ Směs pohankové mouky, kukuřičného škrobu a oleje vytváří jemné, chutné tmavé pečivo vysoké kvality, na kterém si pochutnáte. Výtečnou chuť bagetek jistě ocení každý s citlivostí na lepek, stejně tak jako vegani. Bagety jsou velmi oblíbeným druhem pečiva, a to obzvláště ve Francii, odkud pocházejí. Svým podlouhlým a úzkým tvarem bageta trochu připomíná proutek či hůlku, což je i doslovný překlad francouzského slova "baguette". Typická bageta má velmi křupavou kůrku a vláčnou, velice nadlýchanou střídku. V zemi svého původu se pak servíruje prakticky ke všem chodům kromě sladkého dezertu. I vy ji tak můžete jíst ke snídani s máslem, medem či džemem, ke svačině namáčet do kávy či horké čokolády, stejně jako Francouzi anebo zakončit den bagetou s plátky sýra a šunky a s oblohou. Anebo úplně jinak, dle vaší chuti - bageta je opravdu univerzální chutné pečivo. Balení obsahuje 2 ks bagetek. Bezlepková pekárna Michalík se zaměřuje na výrobu čerstvého bezlepkového pečiva, těstovin a zákusků, také nabízí mouky a směsi pro přípravu pečiva. Je zárukou kvality a skvělé chuti za dostupnou cenu. Kromě bagetek můžete vyzkoušet také světlé i tmavé kaiserky, tmavé rohlíky anebo světlý či tmavý chléb. SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, rostlinný olej řepkový, droždí, pohanková mouka, cukr, emulgátor E464, sůl, kmín, jablečná vláknina, karob, konzervant E200 BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu do teploty 25°C. Výrobek má kratší dobu trvanlivosti. Výrobce: Bezlepková pekárna Ladislav Michalík, Gen. Hrušky 1233, Ostrava, Česká republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Bezlepkové pečivo |
---|---|
tuky: | 9,000000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 366,000000 |
sacharidy: | 69,000000 |
bilkoviny: | 3,000000 |
sul: | 4,000000 |
vlaknina: | 1,000000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 1,000000 |
z_toho_cukry: | 7,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1533,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář