Chléb ošatkový tmavý 420g Michalík 3176

109 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
Bezlepkový chleba ošatkový tmavý 420g

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÝ CHLÉB OŠATKOVÝ TMAVÝ   Směs rýžové a pohankové mouky, kukuřičného škrobu, vody a rostlinného oleje vytváří jemný, vláčný a chutný tmavý chléb vysoké kvality, na kterém si pochutnáte. Výtečnou chuť tohoto pečiva jistě ocení každý s citlivostí na lepek a laktózu, stejně tak jako vegani.   Chléb se výtečně hodí ke snídani, stejně dobře jako ke svačině nebo k večeři. Přidejte oblohu dle vlastní chuti, třeba zkuste začít den s marmeládou či medem a zakončete jej delikátně krajícem s plátky sýra a šunky. Balení obsahuje cca polovinu pecnu chleba, nakrájenou na 13-15 krajíců. Nakrájený a zabalený chléb je také skvělým pomocníkem na výlety.   Bezlepková pekárna Michalík se zaměřuje na výrobu čerstvého bezlepkového pečiva, těstovin a zákusků, také nabízí mouky a směsi pro přípravu pečiva. Je zárukou kvality a skvělé chuti za dostupnou cenu. Kromě tmavého můžete vyzkoušet i světlý chléb, ale také tmavé bagetky, tmavé rohlíky anebo tmavé či světlé kaiserky.     SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, rýžová mouka, voda, droždí, rostlinný olej, cukr, sůl, pohanková mouka, bambusová vláknina, psyllium, jablečná vláknina, kmín, emulgátory E412, E481, E464, konzervant E 282   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ MLÉKA BEZ VEJCE BEZ SÓJI     SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu do teploty 25°C. Výrobek má kratší dobu trvanlivosti.       Výrobce: Bezlepková pekárna Ladislav Michalík, Gen. Hrušky 1233, Ostrava, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezlepkové pečivo
tuky: 19,000000
energeticka_hodnota_kcal: 231,000000
sacharidy: 60,000000
bilkoviny: 6,000000
sul: 3,000000
vlaknina: 6,000000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 4,000000
z_toho_cukry: 7,000000
energeticka_hodnota_kj: 972,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: