Ciabatta světlá k dopečení 200g Schar bez lepku 3012
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ "ITALSKÁ HOUSKA" K DOPEČENÍ Toto jemné, vláčné pečivo na první pohled zaujme svým tvarem a velkými vzduchovými bublinami. Už samotný název "ciabatta" v italštině znamená pantofl či bačkora, za což vděčí právě svému podlouhému, širokému, nepravidelnému tvaru. První ciabbatty vznikly v Benátkách v dílně dvou pekařů, jako odezva a reakce na stále rostoucí oblibu francouzských baget. Charakteristických velkých bublin pak pekaři dosáhli pomocí minimálního míchání a velkého množství vody v těstě. Skvěle chutná potřená máslem nebo namáčená v olivovém oleji a balsamiku. Před pečením housku lehce navlhčete vodou a pak pečte přibližně 8-10 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Pokud máte raději celozrnné pečivo, jistě Vás okouzlí vícezrnná Ciabatta rustica od Schär. SLOŽENÍ: voda, kukuřičný škrob, kváskové těsto 12 % (rýžová mouka, pitná voda), kukuřičná mouka, rýžová mouka, rostlinná vláknina (psyllium), zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; sójová bílkovina, slunečnicový olej, pekařské droždí, extra panenský olivový olej 0,9 %, jedlá sůl, okyselovač chuti: kyselina vinná a kyselina citrónová BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20mg/ kg) BEZ LAKTÓZY, MLÉKA, VAJEC a PŠENICE Může obsahovat stopy lupiny, hořčice a sezamu, protože se zpracovává ve výrobně, kde se rovněž zpracovávají jmenované výrobky. SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. Baleno v ochranné atmosféře. Výrobce: Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) ItalyDoplňkové parametry
Kategorie: | Bezlepkové pečivo |
---|---|
tuky: | 3,300000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 230,000000 |
sacharidy: | 42,000000 |
bilkoviny: | 4,600000 |
sul: | 1,200000 |
vlaknina: | 6,800000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,600000 |
z_toho_cukry: | 3,900000 |
energeticka_hodnota_kj: | 969,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář