Classic white bread BZL 190g Balviten 3377
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
SVĚTLÝ BEZLEPKOVÝ SENDVIČOVÝ CHLÉB Klasika mezi toustovými chleby se hodí ke snídani, stejně dobře jako ke svačině, na výlet či k večeři. Vyberte oblohu dle vlastní chuti, třeba zkuste začít den s marmeládou či medem a zakončit jej delikátně s plátky sýra a šunky. Nakrájený (v balení 6 ks) a zabalený chléb se rovněž skvěle hodí na výlety. Zkonzumovat ho můžete přímo, nebo pokud máte rádi křupavější chuť, upečte jej v troubě nebo toustovači. Nezapomeňte ochutnat také farmářský a královský bezlepkový chléb od Balviten! Balviten je polská firma, která se zaměřuje na výrobu chutného bezlepkového chleba a dalšího pečiva, moučných směsí, zdravých a výživných sladkostí i chutných těstovin. Je evropským lídrem výrobců potravin pro osoby bojující s celiakií, fenylketonurií a s intolerancí lepku a autorem inovativní receptury chleba určeného pro osoby na Keto dietě. Posláním společnosti je podporovat zdravé stravování a vyváženou stravu při současném zachování výborné chuti výrobků a radosti z jídla. SLOŽENÍ: voda, kukuřičný škrob, rýžová mouka, sójový protein, řepkový olej, zahušťovadla: hydroxypropylmethylcelulóza, xanthanová guma; vláknina z jitrocele, glukóza, kvasnice, sůl, pohanková mouka, regulátor kyselosti: octany sodné BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY BEZ VAJEC BEZ PŠENICE Může obsahovat sezam, protože se zpracovává ve výrobně, kde se rovněž zpracovávají sezamové výrobky. SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření balení opět uzavřete a chléb zkonzumujte do 48 hodin nebo přímo zamrazte.Doplňkové parametry
Kategorie: | Bezlepkové pečivo |
---|---|
tuky: | 2,800000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 188,000000 |
sacharidy: | 34,000000 |
bilkoviny: | 3,600000 |
sul: | 1,000000 |
vlaknina: | 5,300000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,200000 |
z_toho_cukry: | 1,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 792,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář