Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Pizza base základ k dopečení 300g Schar 3024

Neohodnoceno
Značka: Schär
140 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 8ks v kartonu

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ PIZZA K DOPEČENÍ   Víte, že se pizza jedla už před naším letopočtem, v době kamenné? A dnes je to nejoblíbenější jídlo rychlého občerstvení na světě!   V dávné minulosti byl nejranější formou pizzy hrubý chléb, který se pekl pod uhlíky. Po upečení se dochutil různými přísadami a používal se také místo talířů a nádobí. Zmínky o používání plochého kulatého chleba, pečeného společně s olejem, bylinkami, medem a řadou jiných polev, jako talíře, pochází z antického Řecka. Pizzu mohl nicméně vymyslet kterýkoli ze starověkých národů, který objevil tajemství míchání mouky s vodou a ohřívání na horkém kameni.  Nejvíce se pizza uchytila v Itálii, z doby zkázy Pompejí máme důkazy o existenci obchůdků podobných dnešním pizzériím s pecemi s mramorovými kameny a nástroji pro výrobu plochých moučných "koláčů". V nedaleké Neapoli pak na konci 18. století vznikla moderní pizza v podobě, jak ji známe dnes, a odtud se posléze rozšířila do Ameriky a do celého světa.   Stačí chvíli ohřát a skvělá večeře je na stole!     SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, rýžová mouka, kváskové těsto 13 % (rýžová mouka, pitná voda), pitná voda, bramborový škrob, zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; rýžový škrob, kukuřičná mouka, glukózový sirup, pekařské droždí 2,2 %, dextróza, extra panenský olivový olej 1,6 %, slunečnicový olej, rostlinná vláknina (psyllium), jodizovaná sůl (jedlá sůl, jodid draselný), etylalkohol, sójová bílkovina, kypřící látky: glukono-delta-lakton, hydrogenuhličitan sodný; regulátory kyselosti: kyselina vinná, kyselina citronová   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY (laktóza <0,007 g/ 100 g) BEZ PŠENICE   Může obsahovat stopy hořčice, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž výrobky z hořčice.     SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření ihned spotřebujte.     PŘÍPRAVA: Vychutnejte si speciální bezlepkovou pizzu od Schär! Na korpus si přidejte ingredience dle vlastní chuti, rozehřejte troubu na 210 °C a pečte přibližně 8-10 min.       Výrobce: Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezlepkové pečivo
tuky: 3,500000
energeticka_hodnota_kcal: 291,000000
sacharidy: 60,000000
bilkoviny: 3,000000
sul: 1,300000
vlaknina: 4,700000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,500000
z_toho_cukry: 2,700000
energeticka_hodnota_kj: 1231,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: