Pizza base základ k dopečení 300g Schar 3024
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ PIZZA K DOPEČENÍ Víte, že se pizza jedla už před naším letopočtem, v době kamenné? A dnes je to nejoblíbenější jídlo rychlého občerstvení na světě! V dávné minulosti byl nejranější formou pizzy hrubý chléb, který se pekl pod uhlíky. Po upečení se dochutil různými přísadami a používal se také místo talířů a nádobí. Zmínky o používání plochého kulatého chleba, pečeného společně s olejem, bylinkami, medem a řadou jiných polev, jako talíře, pochází z antického Řecka. Pizzu mohl nicméně vymyslet kterýkoli ze starověkých národů, který objevil tajemství míchání mouky s vodou a ohřívání na horkém kameni. Nejvíce se pizza uchytila v Itálii, z doby zkázy Pompejí máme důkazy o existenci obchůdků podobných dnešním pizzériím s pecemi s mramorovými kameny a nástroji pro výrobu plochých moučných "koláčů". V nedaleké Neapoli pak na konci 18. století vznikla moderní pizza v podobě, jak ji známe dnes, a odtud se posléze rozšířila do Ameriky a do celého světa. Stačí chvíli ohřát a skvělá večeře je na stole! SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, rýžová mouka, kváskové těsto 13 % (rýžová mouka, pitná voda), pitná voda, bramborový škrob, zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; rýžový škrob, kukuřičná mouka, glukózový sirup, pekařské droždí 2,2 %, dextróza, extra panenský olivový olej 1,6 %, slunečnicový olej, rostlinná vláknina (psyllium), jodizovaná sůl (jedlá sůl, jodid draselný), etylalkohol, sójová bílkovina, kypřící látky: glukono-delta-lakton, hydrogenuhličitan sodný; regulátory kyselosti: kyselina vinná, kyselina citronová BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY (laktóza <0,007 g/ 100 g) BEZ PŠENICE Může obsahovat stopy hořčice, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž výrobky z hořčice. SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření ihned spotřebujte. PŘÍPRAVA: Vychutnejte si speciální bezlepkovou pizzu od Schär! Na korpus si přidejte ingredience dle vlastní chuti, rozehřejte troubu na 210 °C a pečte přibližně 8-10 min. Výrobce: Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) ItalyDoplňkové parametry
Kategorie: | Bezlepkové pečivo |
---|---|
tuky: | 3,500000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 291,000000 |
sacharidy: | 60,000000 |
bilkoviny: | 3,000000 |
sul: | 1,300000 |
vlaknina: | 4,700000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,500000 |
z_toho_cukry: | 2,700000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1231,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář