Rohlíky 2ks bezl. Michalík 3193
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÉ ROHLÍKY TMAVÉ Směs kukuřičného škrobu, rostlinného oleje, droždí a vlákniny vytváří zdravou alternativu klasických bílých sladkých rohlíků a zároveň vytváří jemné pečivo vysoké kvality, na kterém si pochutnáte. Výtečnou chuť těchto rohlíků jistě ocení každý s citlivostí na lepek. Rohlík je v Česku velmi oblíbeným druhem pečiva protáhlého tvaru. Samotný název rohlík je zřejmě odvozen od staročeského slova "rohel", což znamená rohatý. Rohlík můžete konzumovat prakticky "s čímkoli a k čemukoli". Skvěle se hodí jak ke snídani, tak ke svačině nebo k večeři. Přidejte oblohu dle vlastní chuti, třeba zkuste začít den s marmeládou či medem a zakončit jej delikátně s plátky sýra a šunky. Využít jej můžete rovněž na přikusování k salátům a jiným studeným pokrmům. Balení obsahuje 2 ks rohlíků. Zkonzumovat je můžete buďto přímo anebo, pokud máte rádi křupavější chuť, opečte je krátce v troubě nebo toustovači. Bezlepková pekárna Michalík se zaměřuje na výrobu čerstvého bezlepkového pečiva, těstovin a zákusků, také nabízí mouky a směsi pro přípravu pečiva. Je zárukou kvality a skvělé chuti za dostupnou cenu. Kromě tmavých rohlíků můžete vyzkoušet také světlé či tmavé kaiserky, tmavé bagetky anebo světlý či tmavý chléb. SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, rostlinný olej řepkový, droždí, cukr, sůl, kmín, jablečná vláknina, emulgátor E464, kozervant E200 BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu do teploty 25°C. Výrobek má kratší dobu trvanlivosti. Výrobce: Bezlepková pekárna Ladislav Michalík, Gen. Hrušky 1233, Ostrava, Česká republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Bezlepkové pečivo |
---|---|
tuky: | 9,000000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 368,000000 |
sacharidy: | 68,000000 |
bilkoviny: | 3,000000 |
sul: | 1,000000 |
vlaknina: | 1,000000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 1,000000 |
z_toho_cukry: | 7,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1544,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář