Carlo Crivellin Bezlepkové rýžové noky 500g
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Gnocchi di riso gluten free rýžové noky bezlepkové LA BONTÁ ITALIANA 2 x 250g Noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava. A navíc pokud vaříte jen 1 porci, stačí Vám otevřít jen polovinu balení a druhou si nechat na příště. Buďte světoví a připravte rodině něco ze snadné moderní gastronomie. RÝŽOVÉ NOKY/GNOCCHI Složení rýžová mouka 60% (země původu EU), voda, bramborový škrob, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný. Alergenní informace Může obsahovat stopy sóji. Návod k použití Noky vhoďte do vroucí osolené vody. Po vyplavání na povrch vyčkejte 2 minuty, sceďte a servírujte s Vaší oblíbenou omáčkou. Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky s mákem. Na italský způsob chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem. Skladování Uchovejte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů. Země původu Itálie Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 715 kJ/168 kcal Tuky 0,4g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g Sacharidy 37,9g z toho cukry <0,1g Vláknina 0,6g Bílkoviny 3g Sůl 0,63gDoplňkové parametry
Kategorie: | BEZLEPKOVÉ POTRAVINY |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář