Carlo Crivellin Bezlepkové rýžové noky s pohankou 500g
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Gnocchi di riso con grano saraceno - bezlepkové rýžové noky s pohankou LA BONTÁ 2 x 250g Noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava. Navíc pokud vaříte jen 1 porci, stačí Vám otevřít jen polovinu balení a druhou si nechat na příště. Buďte světoví a připravte rodině něco ze snadné moderní gastronomie. BEZLEPKOVÉ RÝŽOVÉ NOKY S CELOZRNNOU POHANKOVOU MOUKOU. PASTEROVÁNO Složení Voda, rýžová mouka (země původu) 29%, pohanková mouka celozrnná 8%, bramborový škrob, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný. Alergenní informace - Návod k použití Noky vhoďte do dostatečného množství vařící se osolené vody. Po vyplavání na povrch vyčkejte další 2 minuty a poté sceďte a servírujte s vaší oblíbenou omáčkou. Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky s mákem. Na italský způsob chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem. Skladování Uchovejte na chladném a suchém místě při teplotě do +25°C. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů. Země původu Itálie Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 735 kJ/173 kcal Tuky 0,4g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g Sacharidy 38,2g z toho cukry 0,9g Vláknina 1,8g Bílkoviny 3,3g Sůl 0,9gDoplňkové parametry
Kategorie: | BEZLEPKOVÉ POTRAVINY |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář