Romano GAIA INZOLIA IGP
Detailní popis produktu
Sklizeň: V polovině září.
OBSAH ALKOHOLU: 12,50 % obj.
TEPLOTA PODÁVÁNÍ: 10°-12°C.
PÁROVÁNÍ: Ideální k pokrmům z bílého masa, pikantním koláčům, předkrmům z mořských plodů, jemným uzeninám, zeleninovým pokrmům a pokrmům z měkkýšů a rybám obecně.
PITNOST: 3-4 roky.
FORMA: 0,750 ml.
VINIFIKACE: Ruční sklizeň. Macerace za studena při vysoce kontrolované teplotě mezi 6-8 °C po dobu 36 hodin, poté následuje lisování na měkko. Následuje kvašení při teplotě kolem 14 °C po dobu 20 dnů v nerezových nádobách, víno se nechá 30 dnů přeležet, než se stáčí do lahví a je připraveno ohromit chuťové buňky.
Alergeny: Obsahuje siřičitany.
Skladování a konzumace:
Nevystavujte víno přímému slunci a ani mrazu. Podávejte ho při teplotě 8 až 12 ºC, v létě si ho můžete nachladit i více. Jakmile lahev otevřete, vypijte ji do 5 dnů nebo použijte vakuový uzávěr a uložte do lednice.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bílá vína |
---|---|
Hmotnost: | 0.75 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.