Biobon kyselá slůňata BIO 100g 238
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÍ BIO KYSELÍ SLONÍCI Oblíbení kyselí sloníci jsou skvělou volbou pro každého malého i velkého mlsouna i neposedu! Na rozdíl od klasických cukrátek jsou ovocní barevní sloníci rakouským výrobkem z bezlepkových BIO přírodních surovin té nejvyšší kvality, bez chemických náhražek a konzervantů, umělých barviv a aromat. Naopak jsou vytvořeni z organické želatiny, cukru z ekologické cukrové řepy a čerstvého ovoce a ovocných šťáv. Sloníci s příchutí jablek, citrónu a černého bezu jsou proto zdravější a šetrnější verzí klasických gumových bonbónů, navíc s nižším obsahem tuku a cukrů, kteří se hodí jak pro osoby s intolerancí na lepek, tak pro ozvláštnění a zpestření jídelníčku pro celou rodinu. Jsou skvělou volbou nejen na cesty a do auta, ale také jako svačina do školy nebo odpolední pochoutka, když děti honí mlsná. Kromě kyselých sloníků můžete z naší nabídky ochutnat také další bonbónky: gumové medvídky, ovoce v jogurtu, srdíčka bez želatiny, zahradní ovoce bez želatiny, kyselé broskve anebo kyselé ovoce. Tak neváhejte a dobrou chuť. SLOŽENÍ: řepný cukr* 37 %, glukózový sirup*, želatina*, voda, škrob*, okysličující prostředek: kyselina citrónová a jablečná, přírodní ovocný koncentrát* (černý bez*), přírodní aroma limetka, mandarinka a jiné; kurkuma* extrakt, karamel sirup*, extrakt z řas *z ekologického zemědělství BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Výrobce: PEZ International GmbH, Eduard-Haas-Strasse 25, 4050 Traun, RakouskoDoplňkové parametry
Kategorie: | Bonbóny, Lízátka, Žvýkačky |
---|---|
tuky: | 0,500000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 341,000000 |
sacharidy: | 78,000000 |
bilkoviny: | 5,500000 |
sul: | 0,010000 |
vlaknina: | 0,000000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,100000 |
z_toho_cukry: | 64,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1451,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář