Biobon kyselé broskve BIO 100g bez lepku 1249
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÉ BIO KYSELÉ BROSKVE Oblíbené gumové bonbónky s příchutí broskve jsou skvělou volbou pro každého malého i velkého mlsouna i neposedu! Na rozdíl od klasických cukrátek jsou ovocné BIO broskve s kyselou příchutí rakouským výrobkem z bezlepkových BIO přírodních surovin té nejvyšší kvality, bez chemických náhražek a konzervantů, umělých barviv a aromat. Naopak jsou vytvořeny z organické želatiny, cukru z ekologické cukrové řepy a čerstvého ovoce či ovocných šťáv. Měkké, chutné broskvové bonbóny jsou proto zdravější a šetrnější verzí klasických gumových bonbónů, navíc s nižším obsahem tuku a cukrů, které se hodí jak pro osoby s intolerancí na lepek, tak pro ozvláštnění a zpestření jídelníčku pro celou rodinu. Jsou skvělou volbou nejen na cesty a do auta, ale také jako svačina do školy nebo odpolední pochoutka, když děti honí mlsná. Kromě kyselých broskví můžete z naší nabídky ochutnat také další bonbónky: gumové medvídky, kyselé sloníky, ovoce v jogurtu, srdíčka bez želatiny, zahradní ovoce bez želatiny anebo kyselé ovoce. Tak neváhejte a dobrou chuť. SLOŽENÍ: cukr 37%*, glukózový sirup*, želatna: pektin*, okyselující prostředek: kyselina citronová a jablečná, regulátor kyselosti: natriumcitrát, přírodní ovocný koncentrát* (černá mrkev*), přírodní aroma kurkumy *z ekologického zemědělství BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY VEGAN SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Výrobce: PEZ International GmbH, Eduard-Haas-Strasse 25, 4050 Traun, RakouskoDoplňkové parametry
Kategorie: | Bonbóny, Lízátka, Žvýkačky |
---|---|
tuky: | 0,500000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 333,000000 |
sacharidy: | 80,000000 |
bilkoviny: | 0,000000 |
sul: | 0,210000 |
vlaknina: | 0,000000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,300000 |
z_toho_cukry: | 64,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1413,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář