Bujon zeleninový kostky BIO 60g Rinatura 3123
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÝ BIO ZELENINOVÝ BUJON Tento bio bezlepkový zeleninový bujon v kostce je skvělým pomocníkem pro dochucování polévek, omáček a jiných zeleninových pokrmů. Stejně dobře lze jednoduše použít jako nápoj (vývar) do šálku. Kostky jsou velmi úsporné a snadno se dávkují. Z jedné kostky připravíte přibližně 0,5 litru vývaru. Hlavním kladem tohoto bujonu je šetrné zpracování: obsažená zelenina a bylinky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství, kdy se rostlinky usuší, rozdrtí a smíchají do této směsi. Obsažená mořská sůl je navíc obohacena o minerální látky, jako je draslík, hořčík a vápník. Je vhodný pro vegany a alergiky na lepek anebo zkrátka pro všechny, kteří nechtějí nebo nemohou jíst pšeničné výrobky. Německá značka Rinatura nabízí široký sortiment zdravých produktů ekologického zemědělství. Suroviny zpracovává šetrně tak, aby si zachovaly maximum prospěšných živin. Vyhýbá se přitom používání umělých barviv, konzervantů a syntetických příchutí. SLOŽENÍ: mořská sůl, rostlinný tuk* (palmový), zelenina* (16%: cibule*, pastinák*, pór* 2%, mrkev* 2%), třtinový cukr*, kukuřičný škrob*, bylinky* (libeček*, petržel*, rozmarýn*), koření* (muškátový oříšek*, zázvor*, kurkuma*, česnek*, pepř*), hřiby* * = z kontrolovaného ekologického zemědělství BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BIO POUŽITÍ: 1 kostku bujonu povařte v 1/2 litru vody. SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu, na tmavém místě při pokojové teplotě. Výrobce: Rila, Die Genussentdecker Himterm Teich 5 D-32351 Stemwede-Levern Německo www.rinatura.de Země původu: mimo EUDoplňkové parametry
Kategorie: | Bujóny |
---|---|
tuky: | 0,400000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 6,000000 |
sacharidy: | 0,400000 |
bilkoviny: | 0,100000 |
sul: | 0,900000 |
vlaknina: | 0,000000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,200000 |
z_toho_cukry: | 0,300000 |
energeticka_hodnota_kj: | 24,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář