Apotheke kolekce čajů BIO Bylinkové čajování 30ns
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Potřebujete dárek? Milovníkům čaje v BIO kvalitě uděláte touto kazetou bezpochyby velkou radost. V balení najdete 30 sáčků čaje, které jsou plné vytříbených chutí. Dopřejte svým blízkým pocítit na jazyku ty nejzajímavější i osvědčené druhy čajů.Kolekce bylinných a ovocných čajů v BIO kvalitě, vhodná třeba jako drobný dárek. Balení obsahuje 6 druhů čaje, od každého po 5 nálevových sáčcích.Zařazení:
Směs ovocných čajů aromatizovaných, porcovaných v nálevových sáčcích.
Složení:
BIO BRUSINKOVÝ OVOCNÝ ČAJ: Bio šípek plod 31 %, bio brusinka plod 20 %, bio ostružina list, bio rakytník plod 10 %, bio černý rybíz plod, bio máta nať, bio pomerančová kůra.
BIO ČERNÝ RYBÍZ S RAKYTNÍKEM: Bio černý rybíz plod 30 %, bio černý rybíz list 25 %, bio jablko plod 24 %, bio rakytník plod 11 %, bio máta nať, bio lékořice kořen 3 %.
BIO PRO RADOST: Bio heřmánek květ 20 %, bio fenykl plod 15 %, bio jahodník list 10 %, bio ostružina list 10 %, bio proskurník kořen 10 %, bio máta nať 10 %, bio šípek plod 10 %, bio lékořice kořen 5 %, bio mateřídouška nať 5 %, bio rakytník plod 5 %.
BIO RAKYTNÍKOVÝ ČAJ S MÁTOU A POMERANČEM: Bio šípek plod 36%, bio rakytník plod 25 %, bio máta nať 20 %, bio přírodní pomerančové aroma, bio ibišek květ, bio pomerančové oplodí 5 %.
BIO ZÁZVOROVÝ ČAJ S CITRONEM A MÁTOU: Bio máta nať 35 %, bio šípek plod, bio zázvor kořen 20 %, bio přírodní citronové aroma, kyselina citronová, bio citronová kůra 3 %, bio lékořice kořen.
BIO ZELENÝ ČAJ: Bio zelený čaj list (Folium theae sinensis).
Příprava:
1 nálevový sáček zalijte 250 ml vroucí vody a nechte 10-15 min vyluhovat.
Doporučené dávkování:
2-3 šálky denně.
Skladování:
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Hmotnost netto:
50,5 g
Výrobce:
MEDIATE, s.r.o., Dolní Libchavy 325, 561 16 Libchavy, ČR
.
CZ-BIO-002
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čajové kolekce a dárková balení |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář