Čaj Poznávací sada 34,4 g BIO SONNENTOR

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 30 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Ochutnej, Poznávací sada - čaj porcovaný, sada 20 čajů bio Bylinné, ovocné a kořeněné čaje bio Příprava: Nálevový sáček přelijte vroucí vodou (250ml) a nechte 5-10 minut luhovat. Zelené a bílé čaje bio Příprava: Nálevový sáček přelijte 80°C vodou (200ml) a nechte 2-3 minut luhovat. Černé čaje bio Příprava: Nálevový sáček přelijte vroucí vodou (250ml) a nechte 2-4 minut luhovat. V této ručně balené krabičce najdete 20 našich nejlepších čajů. Vyskoušejte je všechny a najděte svého favorita.Všechny ingredience jsou zaručeně v bio kvalitě. Skladujte v suchu a chladu. Výrobce: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 ČejkoviceDoplňkové parametry
Kategorie: | Čajové směsi |
---|---|
EAN: | 9004145026193 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>0kJ/0kcal. Tuky:0,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:0,0g. z toho cukry:0,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,0g. Sůl:0,0g</p> |
Složení produktu: | Základy rovnováhy bio - meduňka bio, sléz bio, ostružina list bio, máta kadeřavá bio, lípa květ bio, černý bez květ bio, chrpa květ bio; |
Minimální trvanlivost: | 487 |
Země původu: | EU / Mimo EU |
Certifikační organizace: | CZ-BIO-002 |
EANs: | 9004145108929, 9004145026193, 9004145108936 |
Návod k použití: | bylinné a ovocné čaje: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat. |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 0 kJ / 0 kcal. Tuky: 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g. Sacharidy: 0,0 g. Z toho cukry: 0,0 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,0 g. Sůl: 0,0 g. |
Skladování: | Skladovat v suchu a chladu. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Mohlo by Vás zajímat
Previous
Next