Čekankové slazení pro děti - 700g
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Čekankové slazení pro děti 4Slim je novinkou na trhu sladidel. Jedná se o Low Carb sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5. Čekankové slazení obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup. Sladidlo lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Je vhodné i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost. Slazení je schopno částečně nahradit i pokrmový tuk! Obsahuje až o 95 % méně cukru a 45 % méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodné pro použití při redukční dietě. Pokrmy připravené s použitím čekankového slazení vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s pootravinami obsahujícími cukr. Sladivost produktu je 40 % sladivosti medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1g sirupu zhruba 4 g tuku. Jediným rozdílem oproti Čekankovému sirupu Originál je, že neobsahuje ani stopu sukralózy. Má tedy pocitově o něco nižší sladivost než Originál, ale stále je Čekankové slazení pro děti dostatečně sladké. Cílem je nezvykat děti příliš na cukr a sladkosti. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, bez alergenů, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou, pro vegetariány i vegany, bez přádavku cukru. Osahuje přirozeně se vyskytující cukry.Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 650kJ/161kcal |
Tuky | 0g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 4,70g |
z toho cukry | 4,70g |
Vláknina | 71,30g |
Bílkoviny | 0g |
Sůl | 0g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čekankové sirupy |
---|---|
Hmotnost: | 0.7 kg |
Počet v balení: | 8 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář