Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Šťáva 100% černý rybíz a jablko 250 ml UGO + pouze k vyzvednutí na pobočce v Brně

Pouze na pobočce ParkFit
Neohodnoceno
Značka: Ugo
49,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Objednávky na produkty přijímáme do úterý do 20:00 na prodejně budou nachystané pro Vás od čtvrtka.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

100% šťáva z čerstvého rybízu a jablek. Lisovaná za studena. Neobsahuje umělé konzervanty. Od českého výrobce.

Specifikace

Česká firma UGO byla založená v roce 2005 a v současnosti provozuje více než 60 Freshbarů a 20 Salaterií. Firma vždy přizpůsobuje svou nabídku aktuální sezóně a sleduje trendy v oblasti zdravého stravování. Kromě šťáv a smoothie z čerstvého ovoce a zeleniny nabízí i funkční drinky se superpotravinami či proteiny. V UGO věří ve vyváženost, radost z jídla, inspiraci z přírody a dostupnost.

Složení

Šťáva z jablek 88 %, černý rybíz 12 %. Lisovaná za studena, ošetřená vysokým tlakem.

Příprava

Před otevřením protřepat. Sediment je přirozenou vlastností produktu.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):248kJ/59kcal. Tuky: 0,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 13 g. z toho cukry: 10 g. Bílkoviny: 0,5 g. Sůl: 0,1 g

Doplňkové informace

Skladování: Uchovávejte při teplotě 2-8 °C, po otevření ihned spotřebujte. Chuť a barva šťávy se mohou lišit v závislosti na zpracované odrůdě a na ročním období.
Legislativní zařazení:

Doplňkové parametry

Kategorie: CHLAZENÉ ZBOŽÍ
Hmotnost: 0.273 kg
Bio: NE
Organické: 1
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: