Výběr pro tvorbu čokolády
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Vyrobte si tu nejčokoládovější domácí čokoládu pouze z opravdových raw kakaových surovin nejvyšší kvality. Love of Raw vám k tomu připravila jednoduchý postup s využitím kakaového prášku a kakaového másla, který zvládnou i úplní začátečníci. Výběr obsahuje základní ingredience a propriety k výrobě pravé raw čokolády. Dopřejte sobě i svým blízkým energii, radost a dokonalou výživu pro tělo i duši! Postup na výrobu lahodné RAW čokolády, vznikl z nadšení šéfkuchařky Zuzky Noah alias Love of Raw a jejího zápalu pro domácí přípravu. Originální receptura je pečlivě vyladěná do ideálního poměru veškerých surovin. Díky raw ingrediencím jsou čokoláda a kakao opravdu zdravé a dodají vám tak velké množství prospěšných látek. Čokoláda a kakao v této podobě je přirozeným zdrojem antioxidantů, minerálů (hořčíku, vápníku, železa, draslíku a fosforu) i dalších cenných bioaktivních látek jako theobromin nebo tryptofan. „Receptura na tuto čokoládu si získala mezi mými známými tak velkou oblibu, že jsem se rozhodla nabídnout ji skrze Vitalvibe i dalším lidem. Začít ručně, rituálním způsobem vyrábět čokoládu, s cílem naučit to i ostatní, mi dává velký smysl. Ale hlavně mě to opravdu moc baví! Věřím, že i vám tato domácí čokoláda bude nejenom chutnat, ale že se i rozhodnete zkusit si ji připravit sami. Přeji vám mnoho radostného tvoření!“– s láskou ❤ Love of Raw Co všechno výběr pro tvorbu čokolády obsahuje: Kakaový prášek BIO, Vitalvibe Kakaové máslo BIO, Vitalvibe Miska na rozpouštění čokolády Receptura na živou čokoládu podle Love of Raw Ingredience Základ: 80 g kakaového prášku 125 g kakaového másla Dál můžete přidat: 100 g RAW kešu ořechů 150 g datlí 50 g drcených kakaových bobů v nektaru 3 čajové lžičky kokosového nebo javorového sirupu špetka himalájské soli … nebo jakékoliv oblíbené ingredience z vlastní spíže Postup: Nejdříve si rozehřejte kakaové máslo ve vodní lázni. Jakmile bude kakaové máslo roztavené, přidejte kakaový prášek a sůl. Mícháním vytvořte tekutou čokoládu (touto čokoládou můžete naplnit i pralinkovou formu a vytvořit si tak vlastní pralinky). Poté si připravte pečící papír, který položte na plech a na něj nalijte celý objem čokolády tak, aby se rozprostřela na většinu plechu. Na závěr už jenom do čokolády nasypte pokrájené kešu, nasekané datle, drcené kakaové boby (budou v čokoládě krásně křupat), či jiné ingredience, které máte rádi. Přidat můžete i čerstvé ovoce, pokud čokoládu budete jíst hned. Poté nechte ztuhnout v chladu cca. 15 minut. Následně čokoládu můžete nalámat a uchovat ideálně ve skleněné nádobě (v lednici). Pusťte se s námi do tvoření Udělejte si z výroby čokolády rituál a zamilujte se do tvoření vlastních chuťových kombinací na milion způsobů! Receptura je tak jednoduchá, že ji zvládne opravdu každý. Stačí volnit svoji kreativitu během tvoření. Čokoládu jezte pomalu a vědomě. Vychutnávejte si ji a čerpejte z moudrosti této rostliny maximum pro svoje tělo i ducha. Speciální tip Love of Raw: Čokoláda může být i nádherným dárkem. Díky kakaovému máslu se vám v pokojové teplotě nerozteče. Zabalit ji můžete buď vcelku nebo ji nalámejte a dejte do nějaké pěkné sklenice. Další inspirace: Místo datlí, kakaových drcených bobů a kešu můžete použít cokoli, co máte v čokoládě rádi vy. Skvělá je i s lískovými ořechy, mandlemi, strouhaným kokosem, skořicí, rozinkami, arašídy prostě s čímkoli. Kombinaci, kterou vidíte v receptu máme ale nejraději. Náš tip: Mnoho zajímavých informací a video živé čokoládě pro vás zpracovala Love of Raw na svých webových stránkách. Proč máme rádi Love of Raw Tvůrkyně Love of Raw – Zuzka Noah je nadšená inspirátorka v oblasti živé stravy. Společně se svým manželem Honzou Noah, jsou spolumajiteli Vitalvibe. Kromě dvou úžasných dětí pečují také o několik dalších projektů, které se zabývají podporou zdravého a vědomého způsobu života. Sama Zuzka říká: „Tento způsob žití nás naplňuje a dává nám obrovský smysl.“ A k tBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář