Polévka instantní jarní 34 g BIO NATUR COMPAGNIE
Detaillierte Produktbeschreibung
Instantní polévka s nudlemi a směsí zeleniny - mrkve, cibule a pórku. Je jemně okořeněna petrželí, libečkem, kurkumou, muškátovým květem a pepřem. Rychle zasytí doma, v kanceláři nebo na cestách. Zalijte vroucí vodou a nechte pár minut odstát. V biokvalitě.Specifikace
Značka NATUR COMPAGNIE se věnuje prodeji biopotravin od roku 2000. Sídlí v Německu u Bodamského jezera a prodává produkty vyrobené výhradně v Německu a ve Švýcarsku. V jejich nabídce najdete polévky, vývary, omáčky i ochucovadla či instantní pokrmy. Součástí jejich filozofie je nejen ekologické zemědělství, ale i nevyužívání palmového oleje a snadné vaření s kvalitními a chutnými ingrediencemi.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení
Těstoviny z PŠENIČNÉ krupice* 56,5 %, kukuřičný škrob*, jedlá sůl mořská, zelenina* (mrkev* 2,7 %, cibule*, pórek* 1,2 %, dýně*), kvasničný extrakt, petržel*, slunečnicový olej*, koncentrát mrkvové šťávy*, libeček*, česnek*, fenykl semena*. Může obsahovat stopy mléka, sóji, hořčice, celeru a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
Obsah jednoho sáčku vsypte do šálku nebo hrnku. Zalijte 200 ml vroucí vody, řádně promíchejte a nechte stát 3-4 minuty.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):116kJ/27kcal. Tuky: 0,1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 5,5 g. z toho cukry: 0,3 g. Bílkoviny: 0,8 g. Sůl: 0,9 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Dehydratovaný výrobek - polévka.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Bujóny |
---|---|
Gewicht: | 0.051 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.