Čokoláda se solí 100 g BIO JARDIN BIO

Nicht bewertet
Marke: Jardin
€3,95
Skladem
Lieferoptionen

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Čokoláda se solí v biokvalitě. Bude chutnat především labužníkům se slabostí pro slano-sladkou chuť. Kousky soli dodávají čokoládě zajímavou křupavou strukturu.

Specifikace

Kakao pro výrobu čokolády je pečlivě vybíráno a díky jeho vysoké kvalitě získává výrobek typické intenzivní čokoládové aroma.

Značka Jardin Bio je od roku 1995 součástí skupiny Léa Nature, která jejím uvedením na trh chtěla představit výrobky příspívající k blahu člověka i přírody. 80 % výroby Bio Jardin se soustředí ve Francii, jedná se tedy o místního regionálního výrobce. I většinu surovin značka získává přímo z Francie. Společnost navíc daruje 1 % svého obratu sdružením na ochranu životního prostředí.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.

Složení

Kakaová hmota*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, jedlá sůl krystalická 0,5 %, emulgátor: slunečnicový lecitin, vanilkový extrakt*. Může obsahovat stopy mléka, lepku a skořápkových plodů. Obsah kakaové sušiny nejméně 55 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K přímé spotřebě. Na čokoládě se mohou objevit bílé skvrny (výkvět). Jedná se o přirozený jev, který není závadou výrobku.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):2248kJ/540kcal. Tuky: 34 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 21 g. Sacharidy: 48 g. z toho cukry: 45 g. Bílkoviny: 6,4 g. Sůl: 0,5 g

Doplňkové informace

Skladování: Nevystavujte přímým slunečním paprskům. Uchovávejte na tmavém, suchém a chladném místě.
Legislativní zařazení: Čokoláda.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Čokolády
Gewicht: 0.11 kg
Bio: ANO
Certifikát: FR-BIO-001
Bez lepku: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen: