Flapjack bezlepkový arašídy s čokoládou 60 g BIO CEREA
Detaillierte Produktbeschreibung
Flapjack s arašídy a čokoládou, na kterém si pochutnají i celiaci. Praktický na cesty nebo jako svačinka do školy či práce. V biokvalitě.Specifikace
Tyčinka, která opravdu zasytí! Hodí se na cesty nebo jako svačina do školy nebo do práce. Flapjack neobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, takže si na něm mohou pochutnat jak celiaci, tak i vegetariáni a vegani.
Česká společnost CEREA působí na našem trhu již téměř 30 let. Založena byla v Zábřehu na Moravě. Vyrábí originální cereální a pekárenské produkty mezi které patří ovesné flapjacky, zeleninové tyčinky, tyčinky s tvarohem a mlékem pro nejmenší nebo raw tyčinky.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu ocení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení
Ovesné vločky* bez lepku 30 %, sirup agávový*, ARAŠÍDY* pražené 25 %, hořká čokoládové kousky* 8 % (kakaová hmota*, cukr*, kakaové máslo*, vanilkový prášek, obsah kakaové sušiny nejméně 53 %), rostlinný tuk* (slunečnicový olej*, bambucké máslo*, pitná voda, přírodní aroma), slunečnicový lecitin*, jedlá sůl*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Může obsahovat kousky skořápek ořechů a stopy vajec, sóji, mléka, skořápkových plodů, sezamu, hořčice a celeru.Příprava
K přímé spotřebě.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1898kJ/454kcal. Tuky: 23 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 5,8 g. Sacharidy: 47 g. z toho cukry: 29 g. Bílkoviny: 11 g. Sůl: 0,42 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplema slunečním světlem.
Legislativní zařazení:
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Flapjacky |
---|---|
Gewicht: | 0.061 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-002 |
Bez lepku: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.