Hraška na zahušťování bezlepková 1 kg CERIA
Detaillierte Produktbeschreibung
Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt, který má na trhu úspěch již 11 let. Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Zahustíte s ní polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy. Může sloužit i jako pojivo v těstech místo vajec.Specifikace
Využití:
- zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte s touto směsí
- náhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, v tom všem bude Hraška dobrým pojivem
- pomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmy
- obalování - pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru
Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.
Složení
Hrách 70 %, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření.Příprava
Při použití hrašky není nutné připravovat jíšku. Hrašku stačí smíchat s vodou a 20 minut povařit. 1 lžíce směsi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polévky. 50 g směsi Hraška zahustí 600 ml omáčky. Hraška je dobře stravitelná a nemá nohořklou chuť po hrachu.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1423kJ/337kcal. Tuky: 3,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g. Sacharidy: 54 g. z toho cukry: 1,8 g. Bílkoviny: 17 g. Sůl: 0,82 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte na suchém místě.
Legislativní zařazení: Dehydratovaný výrobek – směs pro přípravu hotového pokrmu.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Hrašky a zahušťovadla |
---|---|
Gewicht: | 1.008 kg |
Bio: | NE |
Organické: | 1 |
Bez lepku: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.