Česnek granulovaný 40 g BIO SONNENTOR

Nicht bewertet
Marke: Sonnentor
€3,26
Skladem
Lieferoptionen

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Hodí se mít ve špížce nejen pro případy, kdy vám dojde čerstvý česnek.

Specifikace

Česnek je zásadním kořením pro celou řadu jídel. Má ostré a intenzivní aroma. Sušený česnek je na rozdíl od jeho čerstvé varianty jemnější a chutná více do sladka. Má prohřívací účinky, působí jako přírodní antibiotikum a i přes své specifické aroma má na některé jedince afrodiziakální účinek. Na jeho chuti stojí například česneková polévka nebo špagety aglio olio. Rozumí si celkově s těstovinami a různými zeleninovými i masovými pokrmy.

Česnek si velice dobře rozumí s kvalitním olivovým olejem. Sušený česnek můžete používat ve studené i teplé kuchyni. Jen v té studené ho musíte nechat chvilku namočený, než trochu změkne. Ale takový salát posypaný křupavým sušeným česnekem ocení určitě nejeden česnekový milovník. Dlouhým zahříváním při vysoké teplotě česnek hořkne, je proto vhodné jej přidávat do jídel až úplně naposled.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.

 

Složení

Česnek sušený*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K dochucení omáček, polévek, salátů.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladovat v suchu a chladnu.
Legislativní zařazení: Sušená zelenina - granulát.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Jednodruhové koření a bylinky
Gewicht: 0.042 kg
Bio: ANO
Certifikát: CZ-BIO-001
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen: