Kustovnice cizí sušená - goji 100 g BIO COUNTRY LIFE

Nicht bewertet
€4,40
Skladem
Lieferoptionen

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Sušené plody kustovnice cizí mají oranžovočervenou barvu a svraštělý povrch. Jsou oblíbeným doplňkem stravy. Jíst je můžete samotné, přidané do kaše nebo z nich uděláte i cukroví.

Specifikace

Recepty:

  • Goji kuličky - 100 g goji (kustovnice čínské) smíchejte se 100 g rozinek, 50 g mandlí, 20 g dýňového semínka, 1 lžící kokosového oleje a 1 lžičkou kůry z biocitronu. Rozmixujte a vytvarujte kuličky.
  • müsli - při výrobě domácího snídaňového müsli můžete přidat i goji
  • kaše - posypte ráno svou oblíbenou kaši goji a ozvláštněte si ji tak
  • saláty - v ovocném či zeleninovém salátu budou goji exotickým zpestřením

Kustovnice je keřovitá rostlina, která se u nás pěstuje především jako okrasná. Tyto keře jsou ale rozšířené i jinde po světě a v poslední době se jejich plody staly velmi oblíbenými. Odvar z plodů a kůry z kořene se hojně používá v tradiční čínské medicíně.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Sušené pldy kustovnice cizí* (Lycium barbarum). Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K přímé spotřebě. Doporučené dávkování je 30 g (malá hrst) denně.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1249kJ/299kcal. Tuky: 1,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 56 g. z toho cukry: 50 g. Bílkoviny: 11 g. Sůl: 0,78 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Legislativní zařazení: Kustovnice sušená.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Jednodruhové sušené ovoce
Gewicht: 0.101 kg
Bio: ANO
Certifikát: CZ-BIO-001
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen: