Kustovnice cizí sušená - goji 250 g BIO COUNTRY LIFE
Detaillierte Produktbeschreibung
Sleva je z důvodu krátké trvanlivosti do 30.6.2021. Sušené plody kustovnice cizí mají oranžovočervenou barvu a svraštělý povrch. Jsou oblíbeným doplňkem stravy. Jíst je můžete samotné, přidané do kaše nebo z nich uděláte i cukroví. Zkuste je v biokvalitě.Specifikace
Recepty:
- Goji kuličky - 100 g goji (kustovnice čínské) smíchejte se 100 g rozinek, 50 g mandlí, 20 g dýňového semínka, 1 lžící kokosového oleje a 1 lžičkou kůry z biocitronu. Rozmixujte a vytvarujte kuličky.
- müsli - při výrobě domácího snídaňového müsli můžete přidat i goji
- kaše - posypte ráno svou oblíbenou kaši goji a ozvláštněte si ji tak
- saláty - v ovocném či zeleninovém salátu budou goji exotickým zpestřením
Kustovnice je keřovitá rostlina, která se u nás pěstuje především jako okrasná. Tyto keře jsou ale rozšířené i jinde po světě a v poslední době se jejich plody staly velmi oblíbenými. Odvar z plodů a kůry z kořene se hojně používá v tradiční čínské medicíně.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
Sušené plody kustovnice cizí* (Lycium barbarum). Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
K přímé spotřebě. Doporučené dávkování je 30 g (malá hrst) denně.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1250kJ/299kcal. Tuky: 1,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 55 g. z toho cukry: 50 g. Bílkoviny: 11 g. Sůl: 0,78 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Legislativní zařazení: Kustovnice sušená.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Jednodruhové sušené ovoce |
---|---|
Gewicht: | 0.253 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Bez lepku: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.