Kakao 150 g BIO COUNTRY LIFE

Nicht bewertet
€4,49
Skladem
Lieferoptionen

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.

Specifikace

Odteď už jen v biokvalitě! Bude to bábovka, smoothie nebo jen hrnek horkého ranního pohlazení?

Bio kakao se báječně hodí do tradičních i těch méně obvyklých dezertů. Vykouzlíte s ním báječnou mramorovou bábovku, brownies, zmrzlinu i třeba čokoládové smoothie. Posypte si s ním ranní kaši nebo s ním ochuťte ruzné nepečené dezerty.

Kakao je vyrobeno ze semen kakaovníku a je základní surovin pro výrobu čokolády. Má výraznou hořkou chuť a pěstuje se především v západní Africe. Původ kakaa ale najdeme v Jižní Americe, odkud se v 16. století dostalo i do Evropy.

Pri výrobě se používá směs odrůd Trinitario, Forastero Amazónico a Criollo.

Recepty:

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.

Složení

Kakaový prášek* se sníženým obsahem tuku (obsah kakaového másla nejméně 10 %). Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

Vhodné k přípravě nápoje, na vaření nebo pečení.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1375kJ/329kcal. Tuky: 10 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 6,5 g. Sacharidy: 20 g. z toho cukry: 0,5 g. Bílkoviny: 21 g. Sůl: 0,1 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Legislativní zařazení: Kakaový prášek.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Kakao, karob, vanilka
Gewicht: 0.174 kg
Bio: ANO
Certifikát: CZ-BIO-001
Bez lepku: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen: