Kombucha bílý čaj 500 ml BIO STEVIKOM
Detaillierte Produktbeschreibung
Kombucha bílý čaj se vyrábí z čajové houby kombucha. Nápoj chutná podobně jako jablečný mošt. Osvěží především v horkých letních dnech. V biokvalitě.Specifikace
Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.
Společnost STEVIKOM s.r.o.byla založena roku 1999 a věnuje se výrobě produktů zdravé výživy. Celkově vyrábí 8 různých příchutí Kombuchy. Od roku 2005 ji vyrábějí i v biokvalitě. V roce 2009 byli certifikováni NOP USDA Organic od Abcert AG, DE.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení
Nálev z bílého čaje* 92 %, třtinový cukr*, kvasinkové kultury, bakterie mléčného a octového kvašení. Zákal není na závadu.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
K přímé spotřebě.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):77kJ/19kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 4,6 g. z toho cukry: 4,6 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g
Doplňkové informace
Skladování: Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 10 dnů. Láhev je pod tlakem v důsledku přirozeného procesu kvašení a obsahu oxidu uhličitého. Láhev otevírejte pomalu.
Legislativní zařazení: Nealkoholický nápoj fermentovaný.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Kombuchy |
---|---|
Gewicht: | 0.527 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Bez lepku: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.