Mořské řasy Wakame 100 g MUSO
Detaillierte Produktbeschreibung
Wakame je velmi blízká řase Kombu, v některých receptech může Kombu nahradit. Řasy můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát. Jsou přirozeně bezlepkové a vhodné pro vegetariány.Specifikace
Využití:
- Miso polévka s tofu a zeleninou - recept s řasami Wakame hledejte v časopise Dobroty zima 2016-17 na str. 20
- pochoutka - řasy mají výtečnou chuť i samotné
- saláty - s řasami bude váš oblíbený zeleninový salát ještě chutnější a zajímavější, stačí je nasypat navrch
- koření - rozdrcením řas získáte exotické koření, které můžete do pokrmů přidávat dle libosti
Japonská společnost Muso byla založena před 30 lety. Prodává tradiční japonské potraviny - sójové omáčky, umeboshi, agar-agar, umeocet a miso pasty. Miso pasty se v Japonsku konzumují denně a jsou vysoce ceněny pro své výživové a zdravotní účinky, dokonce se jim přisuzuje zásluha na proslulé dlouhověkosti Japonců. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované. Jedním z hlavních dodavatelů této společnosti je firma Maruya Hatcha Miso, která se výrobou misa pasty zabývá už přes 700 let.
Složení
Mořské řasy Wakame (Undaria pinnatifida).Příprava
Řasy namočte do studené vody po dobu 10-15 minut. Řasy Wakame zvětší svůj objem 10-15x. Slijeme a použijeme například do polévek nebo salátů. Pro změkčení řas je taky možné řasy ponořit nakrátko do vařící vody a poté osušit. Opečené wakame můžete rozdrobit a použít jako koření.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):542kJ/132kcal. Tuky: 0,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 1,2 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 19,5 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v uzavřeném obalu na suchém místě.
Legislativní zařazení: Mořské řasy.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Mořské řasy |
---|---|
Gewicht: | 0.106 kg |
Bio: | NE |
Organické: | 2 |
Bez lepku: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 2 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 2 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.