Mošt jablečný s rakytníkem 750 ml BIO MOŠTÁRNA HOSTĚTÍN
Detaillierte Produktbeschreibung
Jablečný mošt s rakytníkem v biokvalitě z Bílých Karpat. Svěží, kyselá chuť rakytníku se výborně doplňuje s chutí jablečného moštu. Nápoj není při výrobě ředěn ani filtrován. Neobsahuje přidaná barviva ani sladidla. Vyroben rodinnou firmou s důrazem na místní tradice.Specifikace
Rakytník rešetlákový je opadavý malý strom s oranžovými plody. Jeho plody jsou sladkokyselé, občas trochu nahořklé. Jedná se o nenáročnou rostlinu, která je už po staletí součástí tradiční asijské medicíny. Běžně se z ní vyrábí sirup, likér nebo džem. Olej z rakytníku se dokonce využívá při letech do vesmíru jako vitaminový doplněk.
Hoštětínská moštárna sídlí v srdci Bílých Karpat od roku 2000. Firma vyrábí především jablečný mošt, produkuje ale také mošty a sirupy z dalších druhů ovoce a bylin. Posláním hostětínské moštárny je udržovat vztah k přírodě, místním zdrojům a tradicím. Společnost získala ocenění jako Česká biopotravina roku, Regionální potravina Zlínského kraje nebo Perla Zlínského kraje.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
Jablečná šťáva* (94 %), rakytníková šťáva* (6 %). Pasterováno. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
K přímé spotřebě. Před otevřením protřepat.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):189kJ/45kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 10,5 g. z toho cukry: 9,8 g. Bílkoviny: 0,2 g. Sůl: 0 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v temnu do 24 °C. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.
Legislativní zařazení: Ovocná šťáva.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Mošty |
---|---|
Gewicht: | 0.762 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Bez lepku: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.