Strouhanka kukuřičná 200 g BIO COUNTRY LIFE
Detaillierte Produktbeschreibung
Strouhanka z kukuřice v biokvalitě jako alternativa běžně dostupné strouhanky. Můžete s ní obalovat, zahušťovat nebo ji přidávat do těst.Specifikace
Trojobal, tempura i karbanátek, snadné obalování i zahuštění. Chuťově neutrální, takže zapadne i do klasických receptů.
Varianta klasické strouhanky z kukuřičné mouky je přirozeně bez lepku, což ocení nejen celiaci, ale všichni, kteří se snaží ozdravit a odlehčit svůj jídelníček. Má univerzální použití. Chybu neuděláte, když ji přisypete všude tam, kde byste sáhli po klasické strouhance.
Využití:
- obalování - se strouhankou můžete obalit téměř vše od hub přes sýry až po zeleninu
- zahušťování - kukuřičná strouhanka vám dobře zahustí omáčky i polévky
- bramborové těsto - přidejte trochu strouhanky do vašeho klasického bramborového těsta na knedlíky, těsto se tím krásně odlehčí
- karbanátky, sekaná - místo pšeničné strouhanky můžete při přípravě placek nebo sekané využít kukuřičnou
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
Kukuřičná krupice*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
Kukuřičná strouhanka výborně poslouží k obalování – namísto pšeničné strouhanky.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1569kJ/375kcal. Tuky: 1,4 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g. Sacharidy: 82,2 g. z toho cukry: 0,6 g. Bílkoviny: 5,6 g. Sůl: 0 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - kukuřičná krupice.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Mouky, krupice, strouhanka |
---|---|
Gewicht: | 0.205 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Bez lepku: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.