Olej řepkový 500 ml BIO BIO PLANETE

Nicht bewertet
€7,45 –12 %
Olej řepkový 500 ml BIO BIO PLANETE
€7,45 –12 % €6,49
Skladem
Lieferoptionen

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Řepkový olej tmavě žluté barvy a neutrální chuti v biokvalitě. Lisován za studena bez použití chemikálií. Zvýrazňuje chuť ostatních přísad v jídle.

Specifikace

Řepkový olej je vhodný především pro studenou kuchyň. Díky jeho neutrální chuti se hodí do většiny pokrmů, které nebude chuťově narušovat. Umícháte z něj zálivku na salát nebo použijte při výrobě majonézy.

Využití:

  • studená kuchyně - do salátů, zálivek, dresinků nebo na ochucení sýrů
  • nakládání - olej je vhodný k nakládání zeleniny

BIO PLANETE se stala roku 1984 první evropskou organickou lisovnou oleje. Společnost oleje získává ze semen, ořechů a ovoce v biokvalitě se snahou zachovat jejich původní chuť. Firma si zakládá na vysoké kvalitě. Spolupracuje s osvědčenými dodavateli, testuje suroviny v místě původu i přímo v lisovně, nechává produkty během zpracování pomocí analýz několikrát ověřovat.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Olej řepkový* lisovaný za studena. Může obsahovat stopy arašídů, sezamu, sóji a skořápkových plodů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K přímě spotřebě. Vhodný do studené kuchyně. Nezahřívejte.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):3404kJ/828kcal. Tuky: 92 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 7 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování: Chraňte před přímým slunečním světlem. Skladujte při teplotě do 20 °C.
Legislativní zařazení: Jedlý olej rostlinný jednodruhový.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Ostatní oleje
Gewicht: 0.605 kg
Bio: ANO
Certifikát: FR-BIO-01
Bez lepku: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen: