Olej z vlašských ořechů 250 ml BIO EMILE NOËL
Detaillierte Produktbeschreibung
Olej z vlašských oříšků za studena lisovaný a v biokvalitě. Olej má vyjímečnou chuť, kterou podtrhuje chuť ostatních přísad v jídle. Vhodný pouze do studené kuchyně, například do salátů, zálivek nebo dresinků.Specifikace
Při výrobě oleje jsou kvalitní semena nejprve za studena lisována v lisu bez rozpouštědel nebo chemikálií. Olej se pak několikrát filtruje přes blotovací papír a poté se uchovává na tmavém a chladném místě.
Značka Émile Noël se již od 80. let zaměřuje na výrobu a prodej olejů z ekologicky pěstovaných surovin. Jako potvrzení vysoké kvality svých olejů získala firma certifikáty ISO, Organic Solidarity, Organic Fair Trade, Cosmébio, etc. Jejich oleje neobsahují umělé přísady a jsou vyráběny bez chemických úprav. Organické panenské rostlinné oleje společnosti Emile Noël odrážejí poctivé autentické chutě použitých semen nebo ovoce.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení
Olej z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ*. Může obsahovat stopy lepku, sóji, ostatních skořápkových plodů a sezamu. Baleno v ochranné atmosféře. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
Lze použít do salátů, na sýry, do zálivek k zeleninovým jídlům apod. Doporučuje se užívat jej za studena. Nepoužívejte na smažení.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):3700kJ/900kcal. Tuky: 100 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 10 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Legislativní zařazení: Jedlý olej - rostlinný, jednodruhový.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Ostatní oleje |
---|---|
Gewicht: | 0.455 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Bez lepku: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.