Lívance ječné 250 g BIO PROBIO
Detaillierte Produktbeschreibung
Směs na lívance, která má skvělé složení – obsahuje celozrnnou ječnou mouku, ovesné vločky, je bez cukru, oslazena syrovátkou. Příprava je velmi snadná - směs se pouze smíchá s vodou a lívanečky se smaží na oleji.Specifikace
Základ lívanců tvoří celozrnná ječná mouka, ve které je zachováno nejcenější bohatství obilného zrna - minerální látky, vitaminy a vláknina z obalových vrstev zrna, které jsou u bílých mouk odstraněny. Ječmen je velmi odolná rostlina a tuto svou odolnost a vitalitu přenáší i do potravin, které jsou z něho vyrobené. Spolu s ovesnými vločkami jsou zdrojem dlouho a rovnoměrně uvolňující se energie. Ječné lívance tak mohou být vynikající snídaní na začátku náročného dne nebo vydatným hlavním jídlem. Nejsou doslazovány cukrem, přesto jsou slaďoučké. Jemnou sladkost jim totiž dodává přirozeně sladká syrovátka.
Složení
Celozrnná mouka JEČNÁ* 60 %, sušená SYROVÁTKA*, OVESNÉ vločky* 16 %, prášek do pečiva (kukuřičný škrob*, kypřící látky: vinný kámen, jedlá soda), mořská sůl. Může obsahovat stopy sezamu, skořápkových pldů a celeru. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
Směs vsypeme do mísy, zalijeme 350 ml studené vody a dobře promícháme. Těsto necháme 5 minut odpočinout. Na rozehřátém lívanečníku nebo na pánvi potřené olejem lijeme těsto tak, aby vznikly cca 1 cm vysoké lívanečky. Smažíme po obou stranách dozlatova.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1420kJ/340kcal. Tuky: 1,6 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 65 g. z toho cukry: 11 g. Bílkoviny: 11 g. Sůl: 1,4 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek – směs na přípravu hotového pokrmu.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Polotovary a směsi |
---|---|
Gewicht: | 0.282 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Vegetariánské: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.