Palačinky celozrnné 250 g BIO AMYLON
Detaillierte Produktbeschreibung
Směs na přípravu celozrnných palačinek v biokvalitě od tradičního českého výrobce Amylon. Bez přidaného cukru. Snadná a rychlá příprava. K přípravě nejsou potřeba vejce. Palačinky lze dochutit naslano i nasladko.Specifikace
Pšenice pochází z divokých trav a patří k nejstarším plodinám pěstovaným člověkem. Provází nás od počátků zemědělství, tedy mnoho tisíc let. Za tu dobu samozřejmě vznikla spousta druhů a odrůd.
Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina.
Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub.
Tato směs na palačinky je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení
PŠENIČNÁ mouka celozrnná* 91 %, sušené MLÉKO*, kypřící látka (vinany draselné, uhličitany sodné), mořská jedlá sůl. Může obsahovat stopy vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
Obsah sáčku vsypeme do mísy a přidáme asi 400 ml studené vody, 1 vejce, dobře promícháme a necháme 2 minuty odležet. Na vyhřáté pánvi potřené olejem smažíme tenké palačinky. Z připraveného těsta se vytvoří cca 8 - 10 palačinek.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1349kJ/319kcal. Tuky: 1,9 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 59 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 1,3 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek – směs na přípravu hotového pokrmu.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Polotovary a směsi |
---|---|
Gewicht: | 0.283 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Vegetariánské: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.