Miso hatcho sója 400 g MUSO

Nicht bewertet
Marke: Muso
€7,90
Skladem
Lieferoptionen

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Vychutnejte si intenzivní, uzenou až zemitou chuť.

Specifikace

Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.

Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

 

Složení

Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená JEČNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Příprava

K přípravě polévek. Přidávejte na konci vaření. Již nevařte.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):875kJ/209kcal. Tuky: 6,6 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g. Sacharidy: 11,1 g. z toho cukry: 0,6 g. Bílkoviny: 22,4 g. Sůl: 12,3 g

Doplňkové informace

Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Shoyu, miso, tamari, umeboshi
Gewicht: 0.406 kg
Bio: NE
Organické: 1
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen: