Sirup kukuřičný 250 ml BIO COUNTRY LIFE

Nicht bewertet
€3,45
Do 3 dnů
Lieferoptionen

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Kukuřičný sirup patří mezi sirupy s neutrální chutí, má krásně zlatavou barvu a jemně sladce voní. Sladí méně než například agávový sirup, ale více než rýžový. Použití je univerzální, hodí se všude tam, kam potřebujete dodat sladkou chuť.

Specifikace

Pokud jste se setkali s kritikou kukuřičného sirupu, tak vězte, že se jedná o zcela jiný výrobek – jde o vysokofruktózový kukuřičný sirup (high fructose corn syrup neboli HFCS), který se ve 20. století začal používat zejména v USA do všech možných potravin a nápojů. To vedlo k velkému nárůstu obezity.

Rozdíly mezi naším kukuřičným sirupem a vysokofruktózovým sirupem:

Kukuřičný sirup Country Life

  • vyráběn z celého pomletého kukuřičného zrna
  • vyráběn přirozeným způsobem za pomoci přírodních enzymů
  • mechanická filtrace
  • neobsahuje žádnou fruktózu
  • zachovává si zlatavou barvu, chuť a obsah minerálů

Vysokofruktózový kukuřičný sirup HFCS

  • vyrábí se z kukuřičného škrobu
  • vysoce průmyslově zpracovaný produkt
  • chemická filtrace
  • uměle zvýšený podíl fruktózy
  • je čirý a neobsahuje žádné minerály

Obsahuje 24 % glukózy a 32 % maltózy.
V Dobrotách zima 2015-2016 jsme na straně 6–11 zpracovali velký přehled sirupů a vzájemné srovnání obsahu jednotlivých cukrů.

Složení

Kukuřice* (80 %), voda. Obsahuje LEPEK. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K přímé spotřebě bez ředění i na přípravu sladkých pokrmů.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1314kJ/314kcal. Tuky: 0,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 95 g. z toho cukry: 74 g. Bílkoviny: 1,3 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte při teplotě do 20 °C.
Legislativní zařazení: Přírodní sladidlo - sirup.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Slady a sirupy
Gewicht: 0.255 kg
Bio: ANO
Certifikát: CZ-BIO-001
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen: