Zelí kysané 500 g BIO SEEBURGER
Detaillierte Produktbeschreibung
Kysané zelí v biokvalitě s mořskou solí. Chutné samotné i jako součást tradičních jídel. Zelňačka, segedín nebo halušky? S výtečným zelím z ekofarmy vaše jídlo opravdu vynikne.Specifikace
Využití:
- polévka - klasická staročeská zelňačka, valašská kyselica nebo ruský boršč, v těchto polévkách zelí zazáří, recept na boršč najdete třeba v Dobrotách zima 2013-14 na str. 20
- knedlo, zelo, tofu - zkuste tradiční vepřo nahradit veganskou alternativou a vychutnejte si tak českou odlehčenou klasiku
- segedínský guláš - zelí v biokvalitě dodá nejen této omáčce silnou a výtečnou chuť
- halušky - i v tomto slovenském jídle je nezbytnou součástí kysané zelí
- zelňačka s tempehem - vyzkoušejte originální recept z Dobrot podzim 2012 (str. 7)
- cizrnové ragú se zelím a omáčkou z arašídového másla - jak připravit tuto dobrotu hledejte v časopise Dobroty podzim 2013 na str. 8
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
Bílé kysané zelí v nálevu*, mořská sůl, černý pepř* bobkový list*. Pasterováno. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
Uzavřený sáček ponořte na 15 minut do vroucí vody, poté sáček otevřete pomocí nůžek a servírujte.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):88kJ/21kcal. Tuky: 0,3 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0,8 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 1,5 g. Sůl: 0 g
Doplňkové informace
Skladování: V teplotě 0–30 °C. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Legislativní zařazení: Zpracovaná zelenina - kysaná zelenina.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Sterilovaná zelenina |
---|---|
Gewicht: | 0.508 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Bez lepku: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Kommentar hinzufügen