Sušenky špaldové karobové 100 g BIO DOBRÉ ČASY
Detaillierte Produktbeschreibung
Špaldové sušenky představují sladkou a křupavou pochoutku. Vychutnejte si je v biokvalitě. Špalda má trochu výraznější chuť než běžná pšenice.Specifikace
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.
Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě. Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci není třeba ani přidávat velké množství tuku, což je při výrobě čokolády běžné.
Společnost CREATEC msc s.r.o. vznikla v roce 2002 na Slovensku. Biopotraviny, které vyrábí, prodává pod značkou DOBRÉ ČASY. Jejich filozofie při výrobě potravin je kombinace poctivých biosurovin s dobrou recepturou, přesvědčením a láskou.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
špaldová mouka celozrnná* (55 %), tuk palmový*, cukr třtinový surový*, karobový prášek* (3 %), kypřící látka (viný kámen). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
K přímé spotřebě.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):2241kJ/535kcal. Tuky: 29,98 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 14,34 g. Sacharidy: 58,88 g. z toho cukry: 19,6 g. Bílkoviny: 7,74 g. Sůl: 0,05 g
Doplňkové informace
Skladování: skladujte v suchu a chladu, nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Legislativní zařazení: trvanlivé pečivo - sušenky.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Sušenky |
---|---|
Gewicht: | 0.105 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.