Těstoviny nudle rýžové 1 mm bezlepkové 240 g LUCKA

Nicht bewertet
Marke: Lucka
€2,49
Do 3 dnů
Lieferoptionen

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Bezlepkové nudle z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Český výrobek. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.

Specifikace

Využití:

  • s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omáčkou a jídlo máte rychle na stole
  • na sladko - z rozvařeného ovoce uděláte skvělou omáčku nebo nudle jen zalijete sirupem, zasypete kakaem či kokosem
  • salát - vychladlé těstoviny smíchejte třeba s fazolemi, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálivkou ze zakysané smetany nebo se nechte inspirovat naším receptem zde
  • do vietnamských závitků - recept zde

LUCKA se zabývá výrobou rýžových těstovin a instantních pšeničných produktů nejvyšší kvality. Jedná se o českou značku s mnohaletou tradicí. Má za sebou bezmála 20 let úspěšného působení na českém trhu. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva a jsou vhodné i pro celiaky.

Složení

Rýžová mouka.

Příprava

Dejte vařit vodu (1 litr vody na 100 g těstovin) a trochu osolte. Těstoviny vložte do vroucí vody a za občasného míchání vařte 4 - 6 minut. Jakmile jsou těstoviny uvařené, zceďte vodu. Poté je dobře propláchněte tekoucí vodou a nechte okapat. Přidejte trochu rostlinného oleje, promíchejte a můžete servírovat nebo dále upravit na pánvi s masem či zeleninou nebo použít jako zavářku do polévky.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1452kJ/347kcal. Tuky: 0,61 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 80 g. z toho cukry: 1,02 g. Bílkoviny: 4,81 g. Sůl: 0,55 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte na suchých místech odděleně od látek s výraznými pachy.
Legislativní zařazení: Těstoviny - bezvaječné.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Těstoviny, kuskus, bulgur
Gewicht: 0.245 kg
Bio: NE
Organické: 1
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen: