Těstoviny penne rýžové bezlepkové 300 g LUCKA

Nicht bewertet
Marke: Lucka
€2,63
Do 3 dnů
Lieferoptionen

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Český výrobek. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.

Specifikace

Využití:

  • s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omáčkou a jídlo máte rychle na stole
  • na sladko - z rozvařeného ovoce uděláte skvělou omáčku nebo těstoviny jen zalijete sirupem, zasypete kakaem či kokosem
  • zapečené - uvařené, se zeleninou a zalité smetanou je můžete zapéct v troubě
  • salát - vychladlé těstoviny smíchejte třeba s fazolemi, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálivkou ze zakysané smetany

LUCKA se zabývá výrobou rýžových těstovin a instantních pšeničných produktů nejvyšší kvality. Jedná se o českou značku s mnohaletou tradicí. Má za sebou bezmála 20 let úspěšného působení na českém trhu. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva
a jsou vhodné i pro celiaky.

Složení

Rýžová mouka 82,1 %, tapiokový škrob, sůl, kurkuma.

Příprava

Dejte vařit vodu (1 litr vody na 100 g těstovin) trochu osolte a přidejte kapku rostlinného oleje. Těstoviny vložte do vroucí vody a za občasného míchání vařte na silném plameni 12–14 minut. Nejlepší je všeak těstonivu ochutnat. Než těstoviny zcedíte, doporučujeme je ponechat v hrnci ještě 3 minuty v horké vodě. Poté je sceďte, dobře propláchněte tekoucí vodou (nejlépe studenou) a nechte okapat.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1481kJ/354kcal. Tuky: 0,2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 85 g. z toho cukry: 2,2 g. Bílkoviny: 3 g. Sůl: 0,63 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Legislativní zařazení: Těstoviny - bezvaječné.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Těstoviny, kuskus, bulgur
Gewicht: 0.302 kg
Bio: NE
Organické: 1
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen: