Life Crackers italské 90 g BIO LIFEFOOD
Detaillierte Produktbeschreibung
Krekry s pohankou, na slunci sušenými rajčaty a bazalkou patří mezi jedny z nejoblíbenějších krekrů od LIFEFOOD.Specifikace
Výborné a živinami nadupané italské krekry svou chutí trochu připomínají pizzu. Obložte je čerstvými rajčaty, bazalkou a posypte lahůdkovým droždím nebo raw "parmazánem" z kešu.
Jsou vhodné jako výživná zdravá svačinka. Můžete je křoupat jen tak samotné nebo si z nich připravit obložený "chléb" či sendvič. Zakousněte je k salátu nebo k dobré raw či vařené polévce.
Raw placky, krekry nebo také nepečený chléb, jsou vhodné jako zdravá a chutná alternativa k pečivu. Neobsahují lepek, laktózu, přidané cukry, plnidla, konzervanty, mouku, kypřící látky ani zvýrazňovače chuti. Zpracování surovin i samotná výroba a sušení krekrů probíhá za nízkých teplot do 45 °C, takže si zachovávají nejen výbornou chuť, ale i maximální výživnou hodnotu. Jsou vhodné jako náhražka pečiva pro bezlepkáře, smlsnou si na nich i vegani, vitariáni či zastánci paleo stravy, zkrátka každý, kdo se zajímá o zdravý životní styl a chce přidat do svého jídelníčku něco nového.
Složení
PARA OŘECHY*, sušená rajčata* (rajčata, mořská sůl 16 %), lněné semínko zlaté*, klíčená loupaná pohanka 23 %, cibule*, česnek* 0,7 %, sušené italské bylinky* 0,5 %, mořská nerafinovaná sůl, sušená bazalka* 0,2 %. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu, hořčičného semínka a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
K přímé spotřebě.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):2162kJ/518kcal. Tuky: 33 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 6 g. Sacharidy: 34 g. z toho cukry: 10 g. Bílkoviny: 15 g. Sůl: 1,9 g
Doplňkové informace
Skladování: Uchovejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.
Legislativní zařazení:
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Tyčinky, crackery, křupky |
---|---|
Gewicht: | 0.092 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-002 |
Bez lepku: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Přidaný cukr: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.