Lupínky pohankové bezlepkové 200 g BIO SEMIX
Detaillierte Produktbeschreibung
Pohankové lupínky jsou netradičním celozrnným výrobkem, který již nevyžaduje žádnou další kuchyňskou úpravu. Jsou přirozeně bezlepkové a v biokvalitě. Lupínky jsou křupavé a bez přídavku tuku. Vhodné pro přípravu vlastních cereálních směsí i samostatnou konzumaci.Specifikace
Pohanka se k nám dostala v 15. století z Ruska a stala se součástí českých jídel především na Moravě. Oblíbená je zvláště ve Francii, kde se z ní dělají známé tradiční palačinky - sladké crepes a slané galettes.
SEMIX PLUSO, spol. s r.o. byla založeno roku 1995. Zabývá se výrobou celozrnných cereálií, pekařských směsí, máku a dalších potravin. Tato česká firma je úspěšná nejen u nás, ale vyváží své výrobky i do zahraničí. Zároveň je aktivní ve své lokalitě v oblasti ekologie. Stará se o mokřady, lomy, vybudovala ptačí rezervaci. Při výrobě v SEMIX PLUSO využívají nejlepší technologie a snaží se o kombinaci kvality a dobrých chutí.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení
Pohanka setá*. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů, sezamu a oxidu siřičitého. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
K přímé spotřebě.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100g):1590kJ/379kcal. Tuky: 3,2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g. Sacharidy: 72 g. z toho cukry: 1,4 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 0,01 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - vločky.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Vločky, Müsli, Cereálie |
---|---|
Gewicht: | 0.248 kg |
tuky: | 3,200000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 379,000000 |
sacharidy: | 72,000000 |
bilkoviny: | 12,000000 |
sul: | 0,010000 |
vlaknina: | 4,600000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,800000 |
z_toho_cukry: | 1,400000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1590,000000 |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.