Lucien Georgelin - Nedělní terina s kachními játry (20% foie gras) 200g
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
LUCIEN GEORGELIN - NEDĚLNÍ TERINA S KACHNÍMI JÁTRY
Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.
- 100% francouzské maso
- bez konzervačních látek či umělých přísad
- Složení:
Vepřové maso, vepřové maso z krku, kachní játra/ foie gras 20%, drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), CELÁ VEJCE, sůl, vepřová želatina, pepř, cukr. - Výživové údaje ve 100g :
Energetická hodnota 1001 kJ/ 242 kcal
Tuk 20g (z toho nasycené mastné kyseliny 9,9g)
Sacharidy 2,2g (z toho cukry 0,6g)
Bílkoviny 12g
Sůl 1,5g
Dani Treska v baskické omáčce
Skladem
78,90 Kč
Podle názvu je zřejmé, že se jedná o klasický recept z Baskicka na severu Španělska. Jedná se o vynikající spojení atlantické tresky a tzv. baskické omáčky vizcaina, která je...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář