Co byste měli vědět:Makrely, ulovené udržitelným způsobem galicijským konzervačním mistrem Ramónem Peñou, jsou skvělou volbou pro gurmány. Nabízíme filety z makrely v olivovém...
Olihně z Atlantiku a chobotnice Ramón Peña:Mláďata olihní, pocházející z čistých vod Atlantského oceánu, jsou známá svou malou velikostí, což je činí vysoce ceněnými a pravými...
Tuňák křídlatý v oleji Izaro je vysoce kvalitní produkt, který představuje skvělou volbu pro milovníky mořských plodů. Tento tuňák je uložen ve slunečnicovém oleji, který...
Sardinky jsou známé svou výraznou a intenzivní chutí, která je doprovázena jemnou a šťavnatou texturou.Při výběru rybích konzerv s označením “Sardinky” je klíčové zkontrolovat,...
Pistáciový krém s černým česnekem nabízí alternativní požitek z výtečného paté, aniž byste museli jíst maso. Ideálně se snoubí s křupavou bagetou, která je dokonale doplněna...
Extremadura se pyšní nejrozsáhlejšími plantážemi fíků ve Španělsku, kde se na ploše 5220 hektarů, což představuje třetinu zemědělské půdy v zemi, pěstují tyto sladké plody. Fíky...
LOMO, známý také jako sušený marinovaný vepřový hřbet, nabízí jedinečný zážitek chuti. A zde je alternativní způsob, jak si ho vychutnat.Vynikající a snadno roztíratelný...
Vařené vepřové maso s nízkým obsahem tuku a vysokým podílem bílkovin je ideální pro ty, kteří chtějí posílit své svaly. Jeho šťavnatost je umocněna přidáním slaniny.Tip pro...
Produkty z místních zdrojů, naše zvěřina je získávána z blízkých lesů, kde mají zvířata možnost volného a přirozeného pásání.Paštika z jeleního masa s pravými hřiby je...
Perdiz del Monte (Alectoris rufa), neboli červenka obecná, je ptákem, který si jako svůj domov zvolil horské oblasti Pyrenejského poloostrova. V Španělsku je tento pták velmi...
Uzená lososová paštika, ideální k podávání s bagetou, topinkou, nebo jako lahůdka s picos. K tomu se skvěle hodí sklenka chladného bílého vína nebo osvěžující...
Iberský šunkový krém představuje alternativní způsob, jak si vychutnat sušenou šunku jamón ibérico. Tento vynikající, snadno roztíratelný krém si můžete pochutnat samotný s...
Neodolávejte pokušení a ochutnejte Paté Iberico, které je obohaceno o proslulé třešně z Jertského údolí.Doporučení: Máte chuť na osvědčenou klasiku? Zkuste bagetu s kapkou...
Paštika z iberského prasete s rozinkami a sherry je španělskou specialitou, která by neměla chybět na žádném setkání u tapead nebo tapas. Tato chutná paštika je vyrobena z...
Lahodná pomazánka z ovčího sýra je ideální k podávání s olivovým olejem na čerstvě opečeném chlebu, toastu či bagetě. Pro maximální chuťový zážitek se doporučuje servírovat na...
Doporučení: Vynikající je s olivovým olejem na čerstvě opečeném chlebu, toastu či bagetě. Teplé pečivo v tomto případě zesiluje chuťový zážitek. Chuť sýra je ještě lepší, když...
Zajímavosti, které by vás neměly minout:Když se řekne Španělsko a tapas, na mysli se vynoří obraz malých zelených oliv s něžnou, jemnou chutí - to jsou právě proslavené...
Kubíčky tuňáka ochucené chilli a mořskou solí.Tato lahodná kombinace tuňákových kubíčků je perfektní jako doplněk k předkrmům z mořských plodů. Její výtečná chuť vynikne v...
Co byste měli vědět:Patatera, tradiční uzenina z Extremadury ve Španělsku, přináší jedinečnou chuť díky svému složení, které zahrnuje brambory - odtud název patatera. Nyní máte...
Sobrasada, tradiční syrová uzená klobása z Baleárských ostrovů, je vyrobena z nejlepšího mletého vepřového masa, papriky, soli a vybraných koření. Jako tapas podávaná k vínu či...
Perdiz del Monte (Alectoris rufa), pták z Pyrenejského poloostrova, je ve Španělsku velmi ceněný, což inspirovalo k výrobě vynikající paštiky. Tato paštika, obohacená o brandy,...
Olivy z Cáceres v pikantním olivovém olejiTyto peckové černé olivy pocházejí z Cáceres a jsou ochuceny podle osvědčeného receptu, který jim dodává šťavnatou pikantnost a...
Pokud máte zkušenost s tapas bary ve Španělsku, určitě si pamatujete na ty malé zelené olivy, které rozplývají na jazyku svou jemností – to jsou právě olivy manzanilla, známé...
Jamon, známý také jako sušená šunka, a Jamon York, tradiční dušená šunka, jsou klasiky španělské kuchyně. Nyní si je můžete vychutnat i v podobě lahodného krému.Tento jemný...
Ančovičkové filety, perfektní na bruschettu s máslem či krémovým sýrem, tvoří lahodný úvod do jídla nebo se mohou použít jako chutná složka při tvorbě jemných omáček.
Filety z ančoviček obohacené o lanýže představují exkluzivní pochoutku pro skutečné gurmány. Jsou vynikající na topinkách s rozpuštěným máslem nebo společně s lahodným sýrem s...
Sépiový inkoust je tmavý barvivo, které sépie vypouštějí, a je hojně využíván ve středomořské gastronomii.Tip pro vás: Inkoust se skvěle hodí k rýžovým pokrmům, těstovinám,...