Čavanpraš (Chyawanprash), 500 g, Sattva
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Mix bylin a koření v chutném a výživném džemu. Čavanpraš je bylinná pasta v konzistenci džemu, založená na ájurvédském receptu. Vyrobena z čerstvé Amly (indický angrešt) a dalších indických rostlin. Je bohatým zdrojem vitaminů a minerálů, má antioxidační vlastnosti, podporuje imunitu a trávicí proces, dodává energii a vitalitu. Doporučujeme konzumovat obzvláště v zimě. Doporučené množství čavanpraše je 1 čajová lžička 2× denně, ráno a večer. Můžete ho sníst jen tak na lžičce, nebo rozmíchat v teplé vodě či převařeném mléce.Složení: cukrová třtina, emblika lékařská (amalaki - Emblica officinalis), med, vrcholák myrobalánový (baheda - Terminalia bellerica), vrcholák tříslovinný (haritaki - Terminalia chebula), oslizák líbezný (bel - Aegle marmelos), ghí, réva vinná (Vitis vinifera), chřest hroznovitý (šatavari - Asparagus racemosus), miřík celer (ajmod - Apium graveolens), kardamom (Elaichi - Elettaria cardamomum), chebule srdčitá (guduchi - Tinospara cordifolia), lékořice (Glycyrrhiza glabra), nard pravý (jatamansi - Nardostachys jatamansi), skořicovník tamala (tejpatta - Cinnamomum Tamala), kudzu (Pueraria tuberosa), šáchor (nagarmotha - Cyperus rotundus), berhavie rozkladitá (punarnava - Boerhaavia diffusa), pepř dlouhý (Pippali - Piper longum), skořice cejlonská (Dalchini - Cinnamomum zeylanicum), kotvičník zemní (Gokshura - Tribulus terrestris), indická růže šafrán (nagakeshara - Mesua ferrea)Upozornění: Není vhodné pro diabetiky, těhotné a kojící ženy. Doporučujeme konzumovat až od 5 let věku.Skladování: Uchovávejte na chladném a suchém místě, mimo dosah slunečního záření.Hmotnost: 500 gZemě původu: IndieDistributor: DAY Spa Shop s.r.o., Cejl 107, 602 00 Brno, ČRVýživové údaje na 100 g:Energetická hodnota 380 kcalTuky 0 gSacharidy 75,0 gz toho cukry 55,0 gBílkoviny 1,5 gVitamín C 28,0 mgDoplňkové parametry
Kategorie: | Džemy |
---|---|
Hmotnost: | 0.79 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář