Vážení zákazníci, chtěli bychom Vás upozornit, že poslední objednávky roku 2024 budeme přijímat dne 19.12.2024 do 23:59 hod. Ale už bez garance na doručení, do Vánoc. Po novém roce budou objednávky vyřizovány od 6.1.2025. Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky a šťastný nový rok 2025.

Džem Švestkový extra Speciální 220 g GREŠÍK

Neohodnoceno
Značka: Grešík
89,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Obsah ovocné složky 65 %

Obsah ovoce 65 g ve 100 g hotového výrobku.
Obsah přírodních sladidel 55 g ve 100 g hotového výrobku.
Složení: švestky, třtinový cukr, želírovací prostředek citrusový pektin, koncentrát z citrónů

Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte! 

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota: 872 kJ/208 kcal; Tuky: 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 52,3 g, z toho cukry: 49,5 g; Bílkoviny: 0,7 g; Sůl: 0 g

České Středohoří Regionální značka


Švestkový džem extra získal certifikát "ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ regionální produkt®".

 

Obsah ovocné složky 65 %

Obsah ovoce 65 g ve 100 g hotového výrobku.
Obsah přírodních sladidel 55 g ve 100 g hotového výrobku.
Složení: švestky, třtinový cukr, želírovací prostředek citrusový pektin, koncentrát z citrónů

Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte! 

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota: 872 kJ/208 kcal; Tuky: 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1 g; Sacharidy: 52,3 g, z toho cukry: 49,5 g; Bílkoviny: 0,7 g; Sůl: 0 g

České Středohoří Regionální značka


Švestkový džem extra získal certifikát "ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ regionální produkt®".

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Džemy
Hmotnost: 0.39 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: