Šťáva z čerstvého zázvoru 300g Klášterní 489
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
Šťáva lisovaná z čerstvého zázvoru lékařského dochucená citronem vhodná pro přípravu alkoholických a nealkoholických nápojů, koktejlů, čaje či přípravu marinád. Šťáva obsahuje 80% podíl zázvoru. Bez konzervantů.Použití: Šťávu z čerstvého zázvoru je možné užívat přímo po lžičkách nebo v ředěném stavu 1:10 pro přípravu osvěžujícího nápoje. Dále je možné šťávu využít i k přípravě marinád na maso, při přípravě alkoholických a nealkoholických nápojů, koktejlů nebo čaje..Složení: čerstvá zázvorová šťáva 80 %, fruktóza 18 %, koncentrovaná citronová šťáva (45brix) 2%. Bez konzervantů. Pasterováno.Recepty:Zázvorová limonáda5-10 lžiček zázvorové šťávy (dle požadované intenzity)citron nebo limetka100 ml voda nebo sifon a na dolitíledZázvorové Mojito5-10 lžiček zázvorové šťávylimetka6 cl světlého rumu2 lžičky třtinového cukruvoda nebo sifon a na dolitílístky máty peprnéledSložení: čerstvá zázvorová šťáva 80 %, fruktóza 18 %, koncentrovaná citronová šťáva (45brix) 2%. Bez konzervantů. Pasterováno.Recepty:Zázvorová limonáda5-10 lžiček zázvorové šťávy (dle požadované intenzity)citron nebo limetka100 ml voda nebo sifon a na dolitíledZázvorové Mojito5-10 lžiček zázvorové šťávylimetka6 cl světlého rumu2 lžičky třtinového cukruvoda nebo sifon a na dolitílístky máty peprnéledUpozornění, uchovávání:Šťávu z čerstvého zázvoru před použitím protřepejte! Usazenina je součástí výrobku a není na závadu. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 5 dnů.Zázvorovou šťávu neskladujte na slunci. Skladovat při teplotě 4-25 °C. Chránit před mrazem.Doplňkové parametry
Kategorie: | Džusy, šťávy, mošty |
---|---|
tuky: | 0,580000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 580,000000 |
sacharidy: | 31,200000 |
bilkoviny: | 1,480000 |
sul: | 0,000000 |
vlaknina: | 1,610000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,000000 |
z_toho_cukry: | 18,140000 |
energeticka_hodnota_kj: | 138,600000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář