Fazole adzuki BIO 500g Probio 2577
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už
od roku 2016
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÉ FAZOLE ADZUKI BIO Adzuki jsou malé hnědočervené fazolky, které mají lehce nasládlou chuť a jsou dobře stravitelné. Podobně jako ostatní luštěniny jsou bohatým zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny, takže vám nejen dodají potřebnou energii, ale také vás na dlouhou dobu zasytí. Výborně se hodí do polévek, rizot i saláty. Můžete je využít i jako přílohu k masovým či zeleninovým pokrmům. A jsou také vynikající základem do pomazánek, zapékaných pokrmů a rychlých pánví. Kromě fazole adzuki můžete vyzkoušet také bílou ledvinu, červenou ledvinu nebo mungo, z dalších luštěnin pak čočku a žlutý hrách, z obilovin potom pohankové speciality, cizrnu, jáhly, kukuřičný kuskus, bílou quinou nebo kukuřičnou krupici a instantní polentu. Probio je česká společnost ze Starého Města, která už od roku 1992 vyrábí základní biopotraviny, od obilovin, mouk, luštěnin a těstovin, až po sušenky, čokolády, vína a kávy. Mají 3 mlýny a vyrábějí přes 400 bezlepkových výrobků, to vše navíc v certifikované biokvalitě. Dnes je tak Probio největším výrobcem biopotravin v tuzemsku. SLOŽENÍ: 100% adzuki BIO BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BIO Může obsahovat stopy sezamu, jelikož se zpracová ve výrobně, kde se zpracovává rovněž jmenovaný výrobek. SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu do 25°C a chraňte před teplem. PŘÍPRAVA: Fazole propláchněte a předem namočte na cca 10 - 12 hodin. Poté vařte v nové vodě. Doba vaření je proměnlivá (cca 35 - 50 minut). Pěnu sbírejte, fazole nemíchejte. Osolte až po uvaření. Výrobce: PRO-BIO, obchod. spol. s.r.o. Lipová 40, 788 32 Staré Město, Česká republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Fazole |
---|---|
tuky: | 0,600000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 310,000000 |
sacharidy: | 63,000000 |
bilkoviny: | 20,000000 |
sul: | 0,010000 |
vlaknina: | 8,700000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,200000 |
z_toho_cukry: | 0,100000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1295,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář